|
re: App: acuma567
by acuma567 on 2015/05/27 23:35
The application submitted by acuma567 is as follows:
Quote: | Name : acuma
Game : World of Warcraft
Server : EU - English - Argent Dawn
Level : 90
Faction : Horde
Race : Troll
Class : Druid
Spec 1 : Resto
Spec 2 : Balance
WoW Armory
WoW Heroes
Συμπληρώνοντας τα παρακάτω στοιχεία σημαίνει ότι έχετε διαβάσει το Charter μας και συμφωνείτε απόλυτα με αυτό.
Το μικρό σας Όνομα ::
Γιωργος
26
Τόπος Διαμονής :
Χαλκιδικη
Έχετε παίξει άλλα MMO ? Εάν ναι, ποιά ?:
WOW arche age
Σε ποια άλλα guilds είστε παράλληλα μέλος και σε ποια παιχνίδια?:
Σε κανένα guild είναι closed το acc.Hearthstone, Heroes of the storm, legion TD, Dota 2
Είμαστε ένα Casual Guild και σκοπός μας είναι να περνάμε πρώτα καλά και σε δεύτερη φάση να κοιτάμε την πρωτιά και την νίκη. Συμφωνείτε με αυτό ?:
Συμφωνώ με αυτο
Λίγα λόγια για εσάς, γιατί παίζετε το συγκεκριμένο παιχνίδι και ποια είναι η στάση σας απέναντι στο gaming γενικότερα;:
γιατί πάντα μου άρεσε κ πάντα θα μου αρέσει το wow , λιώνω το κορμί μου στα gaming αλά δεν έχω κ πολύ χρόνο
Τι μπορείτε να προσφέρετε στους Principal Gods και τι θέλετε να προσφέρουν οι Principal Gods σε εσάς?:
δεν μπορώ να προσφέρω κ πολλά δεν έχω τον χρόνο αλά όταν θα είμαι online και μου ζητηθεί θα βοηθήσω εάν μπορώ .
Παρέα να ξαναρχίσω το game γιατί είναι ο λόγος που το σταμάτησα
Είστε διατεθειμένος να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιείτε VoIP λογισμικό για να μιλάμε; :
ναι
Πως μάθατε για την παρέα μας ? Γνωρίζετε κάποιο μέλος μας ? Εάν ναι ποιόν !?!?:
meso google
Τι θα σας έκανε να φύγετε από το Guild?:
μόνο η πολύ δουλειά, απλός θα το σταματούσα για εκείνον τον καιρό
Τα Events μας είναι Δευτέρα,Τετάρτη 20:00 και Κυριακή 19:00 ώρα Ελλάδος. Έχετε στην διάθεση σας χρόνο γα να συμμετάσχετε σε αυτά τα Events ? Συγκεκριμένα πόσες ώρες και ποιές μέρες μπορείτε ?:
δεύτερα τετάρτη(μετά τις 10) παρασκευή Κυριακή
|
|
|
|
tiMe2KCouncillor

Awarded:
|
re: DECLINED - App: acuma567 - by tiMe2K
by tiMe2K on 2015/05/30 7:23
Γεια σου Γιώργο,
Σε περίπτωση που δεν το έχεις δει, σου έχω στείλει ένα μήνυμα το οποίο θα ήθελα να γνωρίζω ότι το έχεις διαβάσει πρωτού σου απαντήσουμε.